Going to Thailand ✈

Phi Phi Islands

Efter at have tilbragt de første par dage på stranden og på Bangla Road, skulle vi egentlig være fløjet videre til Bali. Jeg havde planlagt alt vi skulle lave der, og vi havde endda booket hotel allerede i december. Vi fandt dog bare ud af at flybilletterne var dyre og besværlige. Vi skulle mellemlande i enten Kuala Lumpur elle Singapore, og det tog ca. 9 timer dertil og 11 timer tilbage igen. Det tager ligeså lang tid at flyve fra Phuket til Stockholm, så det droppede vi.

Vi valgte i stedet at tage båden til Koh Phi Phi eller Phi Phi Islands som er en lille ø ca. 2 timer syd for Phuket Town. Vi tog lokalbussen ind til Phuket Town (30 bath, ca 6 dkk) og så tog vi båden som kostede 1200 bath tur/retur (ca. 140 dkk).

 

28176053_10212882659914099_1305308926_n

 

Vi havde booket hotel samme morgen via en app, så det var altså rent spontant planlagt. Da vi kom dertil blev vi mødt af en sød thaimand som gik med os til hotellet. Der er ingen biler på øen, bare små hyggelige gågader. Så fint!
Vi boede på P.P. Palmtree Resort som lå meget centralt og bare 5-7 min. fra havnen.

Efter vi havde pakket ud, gik vi ned og fik lidt sen frokost. Herefter hoppede vi i poolen, og så gjorde vi os ellers klar til at gå ud 😀 Vi havde hørt en masse fra vores venner om at bylivet her skulle være helt vildt, og det var det! Vi startede med at se thaiboksning, hvor det var folk fra publikum som tilmeldte sig frivilligt. Efter at siddet der en times tid gik vi videre. Vi var blevet anbefalet at tage på stranden til strandfest, men vi fandt det ikke! Vi gik rundt i laaang tid med vores buckets, og endte nærmest på den anden side af øen. Vi fandt så en svensk bar hvor vi spillede beerpong og mødte nogle fra Canada. Lidt senere skulle en af medarbejderne fra en svenske bar til strandfest, så vi fulgte efter ham! Haha.

Strandfesten var helt sindssyg. Vi betalte 100 bath (20 dkk) for at blive malet i ansigtet med noget selvlysende maling, og så gik vi ellers bare fra bar til bar og dansede på de opsatte bordet som stod ude i sandet!

 

28169178_10212882470469363_895163204_o

 

❥ Mette

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going to Thailand ✈