Phi Phi Islands

Monkey Beach & Maya Bay

Morgenen efter var vi lidt slidte, men valgte alligevel at stå “tidligt” op. Vi havde planlagt at tage en longtailbåd ud til Monkey Beach og Maya Bay. Da vi kom ned til havnen kom der hurtigt en mand hen til os og tilbød at sejle os i hans båd. Der var 2 piger fra Norge som også skulle med, så vi fik det lidt billigere end hvis det bare havde været mig og Julie. Vi betalte 500 bath hver hvilket er ca. 100 dkk. Vi sejlede først hen til Monkey Beach hvor der kravlede vilde aber rundt i træerne hele nede ved vandet. Da vi kom var det tidevande, så stranden lå under vand – vi havde altså vand op til knæene. Min mor havde sagt til mig inden turen, at vi ikke måtte smile til aberne, eller kigge dem i øjnene, for så angriber de. Så I kan måske forestille jer hvor bange jeg blev da jeg fik øjenkontakt med en abe som stod sammen med sin lille unge. Haha!

Bagefter sejlede vi ud til Maya Bay. Det er her filmen “The Beach” med Leonardo DiCaprio er indspillet. Jeg så faktisk filmen inden vi tog til Thailand (her vidste jeg ikke at vi skulle til Phi Phi Islands) så jeg var helt oppe og køre over at jeg skulle se stranden som jeg lige havde set på film!
Og hold nu op….. jeg har aldrig nogensinde set noget så smukt! Vandet var så klart at vi kunne se bunden da vi sejlede ind, og i baggrunden havde vi noget der lignede en jungle. Wow! Jeg vil anbefale alle som skal til Thailand, at besøge Phi Phi og Maya Bay. Det er det hele værd, så selv.. (det øverste billede på min blog er også fra Maya Bay)

28125984_10212882658874073_185328776_o

Vi blev rimelig gode venner med de 2 norske piger, så vi aftalte at tage ud og spise sammen, og derefter gå i byen. Vi endte selvfølgelig på stranden hvor vi dansede og festede hele natten (hvilket vil sige indtil kl. 02.00 da festen sluttede der, haha)

Dagen efter sov vi længe og checkede ud kl. 11.00. Båden tilbage til Phuket Town gik kl. 14.30, og vores søde ven fra hotellet hjalp os ned med bagagen igen. Vi havde booket os ind på en privat transferbus fra Phuket Town til Patong, så det gik heldigvis rimelig smidigt med at komme hjem. Aftenen brugte vi bare på værelset hvor vi spillede kort i sengen 🙂

28053485_10212882656794021_1663340480_n

 

❥ Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phi Phi Islands