Vegetar - dag 1

Vegetar – dag 2

Sikke en fin dag det har været i dag! Jeg vil vædde med at jeg ikke er den eneste, som var ude og nyde det gode vejr. Min søster og jeg gik en lang tur på 17.000 skridt, hvilket resulterede i, at jeg kunne spise ca. 600 kalorier mere! Yes 😀 hahaha. Men det betød også, at jeg ikke var hjemme hele eftermiddagen, og derfor heller ikke fik nogen frokost.

Hvis I bor i Næstved kan jeg anbefale jer at gå langs med kanalen og hele vejen ud til enden ved bådhavnen. Det er super fint og hyggeligt at sidde og kigge ud over vandet!

Morgenmad: 

Ja det kommer nok ikke som nogen overraskelse når jeg siger, at jeg fik min avokado-hytteoste mad igen. JEG ELSKER DET!! Seriøst, I må prøve det. Og tænk at jeg ikke engang kunne lide avokado for bare 1 år siden?!?! Nu spiser jeg det stort set hver dag 😀

 

Frokost: 

En iskaffe og en halv Matilde kakao. Hahah

 

Aftensmad: 

Min mor havde aftenvagt i dag, så søster kom over og lavede mad sammen med mig. Vi lavede vegetarburgere med sweet potato fries, og NAM det var godt. Vi brugte vegetarbøffer fra Naturli’, og dem kan jeg varmt anbefale. De minder meget om kød, og når man først har spist fake kød et par gange og vænnet sig til smagen, så er det ikke noget man rigtig lægger mærke til!
Jeg toppede dem med ost (for hvem kan seriøst spise burger uden ost i?!?!) og lidt af min avokadomos som jeg bruger til morgenmad. Derudover var der selvfølgelig salat, agurk og lidt dressing i. Haps!

Er det kun mig der er blevet helt afhængig af sweet potato fries?? Jeg begyndte at købe dem på Gran Canaria i vinters, og jeg blev seriøst så vild med dem, at jeg spiste dem næsten hver dag. I know, det er ret klamt, men også så sygt godt. hahah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetar - dag 1