Ole Henriksen Balance it all oil control - virker det?

Vegetar i 1 uge

Hej venner!

Ja undskyld, jeg ved godt at jeg ikke har skrevet i lang tid, men jeg har bare været så de-motiveret. Jeg laver ikke en fis, og har derfor heller ikke så meget at fortælle om. De fleste dage spenderes på sofaen, og ind imellem går jeg en tur med min søster eller tage i storcenteret/byen og kigger lidt.

Nå men nu tænkte jeg i hvert fald at det var på tide at skrive igen, og denne gang handler det om mad. Som jeg tidligere har nævnt, prøver jeg at spise mindre kød. Det går lidt op og ned for at være ærlig.. Nogle uger spiser jeg kød hver dag, og nogle uger spiser jeg ikke kød i 4 dage.
Jeg snakker utroligt meget med min søster om sundhed og træning, og vi har derfor “udfordret” hinanden til ikke at spise kød i en uge. Og den uge starter i morgen! 😀
Jeg glæder mig faktisk utroligt meget, for jeg får det mentalt bedre når jeg ved, at jeg ikke spiser kød. Man tvinger også sig selv til at være kreativ og tænke udenfor boksen, og det er noget jeg ellers er super dårlig til! haha

Jeg har derfor tænkt mig at bruge bloggen som en slags mad-dagbog den næste uge, så I kan se hvad jeg spiser – måske ligefrem inspirere nogle af jer til selv at gøre det! 🙂 dét havde været fedt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Henriksen Balance it all oil control - virker det?