Vegetar - dag 3+4

Vegetar – dag 5

Hej alle sammen og GOD WEEKEND! 😀

Der er sikkert mange af jer, som jeg selv, der ikke længere ved hvilken dag det er, og egentlig også er ligeglad med om det er weekend eller ej. Dagene er meget ens for tiden, og jeg keder mig utroligt meget! Det er ikke sjovt at gå ture i Næstved længere, for jeg har set alt 1000 gange før. Jeg ville virkelig ønske at vores natur var lidt mere som i Norge og Sverige. Vi mangler bjerge her!!

For en gangs skyld lavede jeg ikke min avokadotoast til morgenmad, for jeg havde nemlig en frokostaftale med en gammel ven på Café Oliver, så jeg ville ikke være for mæt til det. hahah

Morgenmad:

Jeg ville bare have noget i maven som ikke fyldte så meget, men som stadig var sundt og godt. Jeg lavede derfor en smoothie af banan, blåbær, havremælk og lidt kokosmælk og acai pulver. Det er virkelig godt med kokosmælk i!

Frokost: 

Der var desværre ikke så mange vegetariske retter at vælge imellem på caféen, så jeg endte med at tage en bagel med avokado, mozzeralla, pesto, tomater, soltørrede tomater, peberfrugt og salat i. Der hørte heldigvis pommes fritter + mayo med til den. Haha 😀 Ellers tror jeg faktisk ikke jeg havde bestilt den. Den var helt ok, men ikke noget jeg har tænkt mig at bestille igen for at være ærlig.

Aftensmad: 

Jeg var overhoved ikke sulten her til aften, så da jeg endelig fik rullet mig ud af sofaen og slæbt min fede røv ud i køkkenet, blev det altså bare til en omelet med champignoner, vegansk ost og soltørrede tomater + stegte majs og ketchup on the side.
Jeg tog et billede af det, fordi jeg skulle vise det til min søster, men farverne er simpelthen så triste og kedelige, at jeg ikke vil sætte det ind her, haha! Det hele er bare gult 😀 I ved uanset også godt hvordan en omelet ser ud, den er sgu ikke så spændende!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetar - dag 3+4