Oplevelser for livet

Tjen penge online

Jeg er nok ikke den eneste der har haft tanken siden det her Corona startede.. kan man på en eller anden måde tjene penge online, mens man alligevel sidder derhjemme dag ud og dag ind?
Jeg har googlet og googlet, og selvom der findes mange forskellige måder, så er der ikke nogen jeg virkelig har kunne lide eller som har fungeret.

Jeg har dog brugt en hjemmeside i flere år, og det er den eneste som jeg virkelig stoler på og er tilfreds med. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele den med jer, så I også kan tjene penge mens I sidder derhjemme og laver ingenting 😀

Det er en side hvor man får tilsendt spørgeskemaer til sin mail engang imellem, og for hvert spørgeskema man besvarer, optjener man point. Når man så har opsamlet et hvis antal point, kan man bruge det i deres panelshop.
Jeg køber altid gavekort, for så føles det mere som om, at jeg får rigtige penge ud af det. Det er normalt et gavekort til www.sendentanke.dk hvor man kan vælge imellem flere forskellige butikker. Jeg vælger altid Matas, og det har altid fungeret uden problemer.

Da jeg kom hjem i marts måned havde jeg optjent 6000 point, så jeg valgte at købe et gavekort dertil på 300kr. Det er altså mange penge bare for at svare på spørgeskemaer!!! 300 KRONER!

Ja, det er tidskrævende, men er det ikke det vi har allermest af lige for tiden?

Jeg vil derfor anbefale alle, at gå ind og oprette en profil på M3panel så hurtigt som muligt, så I kan tjene penge mens I sidder derhjemme.

Jeg købte blandt andet dette sæt fra Ole Henriksen + en mascara for mit gavekort.

 

Dette indlæg er ikke sponsoreret, jeg ville bare dele det med alle, så vi kan bidrage til økonomien her i Danmark 🙂

3 kommentarer

  • Tusind tak for svar. 😁 Jeg har meldt mig til! Tak for tippet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hvor ofte svarer du på spørgeskemaer? Og hvor lang tid tager det at optjene 2000 point? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette Bøgelund

      Hej Charlotte! Beklager det sene svar, jeg så slet ikke din kommentar. Spørgeskemaerne bliver sendt til min mail, og det varierer lidt hvor mange jeg får. Nogle uger får jeg et eller flere hver dag, og andre gange får jeg ikke nogen i flere dage. Derfor er det også svært at sige, hvor lang tid det tager før man har 2000 point. Jeg tror jeg har brugt 2 måneder på at komme op på de 3500 point jeg har nu, så jeg regner med at være på 4000 point om en uges tid 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oplevelser for livet